neutron Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 To ja też się zglosze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 dzisiaj o 21, prawdopodobnie będzie. Kto zechce niech wejdzie na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Zapisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Zapisywać się nadal można. Jednak czy w tą niedziele wypali, to nie wiem, myślę że już niedługo zakupię specjalnie serwer pod ten turniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 zapisz jako admin a nie gracz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłaszane siee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ja też bym chętnie zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi