lil Kapi Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: Buka Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: jb_facebook STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:101609876' Uzasadnienie: =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.Multi-Head.pl/> [AMXBans] Reason: 'kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:101609876' [AMXBans] Your IP: '46.169.171.195' [AMXBans] =============================================== Więc grałem w ct na serwerze, powiedziałem "zw" i nie było mnie 10 sekund, po czym wracam i dostałem kicka. Napisałem "Co Ty odpierdalasz", później "za co mnie wyjebałeś" i dostałem bana. Admin mnie prowokował kickiem i dostałem jeszcze bana? Proszę o ub... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 No chyba mi nie powiesz, że jesteś zdziwiony? @Z.a.K.o.C.h.A.n.A zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Wiec tak Pisałam , mówiłam Prosze o Kulture!! a pan Baku czyli rozpierducha mówił do mnie że jestem Chłopczykiem bez mutacji , odpowiedzialam mu prosto z mostu NIE jestem dziewczyna nie moja winna ze mam taki głos !. Pozniej Opiekun czyli ZAKRECONY upomniał cię a ty nadal swoje : Prowokowałeś mnie więc powinnam ci dać za to bana ale nie dałam wiec dalam ci Kicka a powinno się skończyć na banie! O to wydruk z consoli! *DEAD* Buka : Zakochany *DEAD* Buka : Wybacz *DEAD* Buka : :c *DEAD* Z.a.K.o.C.h.A.n.A : ostatni raz i ban Dostał Pan buka Kick Pisałam wiele razy! Z.a.K.o.C.h.A.n.A : Prosze o Kulture!! Z.a.K.o.C.h.A.n.A : Prosze o Kulture!! Z.a.K.o.C.h.A.n.A : Prosze o Kulture!! A po chwili Buka wbił i pisał mi cos takiego na u@ (PLAYER) Buka : Co Ty odpierdalasz? Napisalam to na u@ do pana Zakreconego : GRACZ) Z.a.K.o.C.h.A.n.A : ogarnij kolege albo wyleci zaraz A Buka kolejny raz pisał coś takiego na u@ (PLAYER) Buka : Czm mn wyjebales Po czym dałam mu bana 'Buka' dostal bana na '30 minut'. Powod: 'kultura' *SPEC* Buka : Jakie raki (PLAYER) Buka : ja pierdole.. I ty śmiesz dawać mi skargę ?? Prowokując mnie i pisząc takie rzeczy ?? To są jakieś żarty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Ban słuszny ponieważ Rozpierducha przeklinałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Dobra to tak; Więc grałem w ct na serwerze, powiedziałem "zw" i nie było mnie 10 sekund, po czym wracam i dostałem kicka. Napisałem "Co Ty odpierdalasz", później "za co mnie wyjebałeś" i dostałem bana. Admin mnie prowokował kickiem i dostałem jeszcze bana? Proszę o ub... sam sie przyznałeś do przeklinania, nie widze potrzeby aby to stało dalej otwarte. Ban słuyszny /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi