DI@BELEK Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Nick: DI@BEŁ :* Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już tu adminem przez trzy miesiące, prowadziłem również serwer cod-mod na serwerowni cs-camperzy. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 - Po ostatniej zabawie na swoim prywatnym serwerze, wydaje mi się że ż 9/10 jest idealnym określeniem. Staż w CS-sie: Pierwszy raz zagrałem jak miałem dwanaście lat, więc: 4 lata. Steam / NonSteam: Oczywiście że Steam. Dlaczego Ty: Nie będe tutaj pisał znanych już przez wszystkich tekstów typu " Na serwerze pełno cheaterów, nie ma admina" Z tym się jednak nie zgodze bo admini są aktywni, ale do rzeczy: Chce powrócić do administracji serwera, i pomóc w pilnowaniu serwera. Chciałbym również pomóc S@ ogarnąć pewne sprawy techniczne. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, zależy od chęcie. Lecz Steam cały czas odpalony, i gdy by coś się działo na serwerze moge w każdej chwili wejść na serwer. Kontakt: Steam: DI@BEŁ :* / Pw Link do GameTracker'a: Zmieniłem nick więc podam dwa gametrackery: http://www.gametracker.com/player/DI%40BELEK/80.72.40.110:27027/ http://www.gametracker.com/player/DI@BEŁ%20:*/80.72.40.110:27027/ //Wojtas Masz racje, ale jak pisałem w propozycji można dostać kurwicy przez te bolki, wybacz. //Agor Skala jest według tej w temacie 45k. Ta sieć nie istnieje jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Póki co jestem na NEUTRAL, bo Twoja aktywność w ciągu ostatniego miesiąca jest bardzo słaba. - dużo osób nowych Cię nie zna, jak i niektórzy administratorzy - 9/10 amx :v szczerze śmiem wątpić - często się unosisz na serwerze i klniesz + godziny są + steam + byłeś u nas adminem Nadrób aktywność na serwerze i ogarnij kulturę osobista, wtedy będę jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 jestem na tak -aktywny -godzinki -doświadczenie -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Jestem neutralny: + wiek +steam +godziny +staż -czesto sie oburzasz -przeklinasz -śmiem wątpić, że znasz amx 9/10 P.s mam ciotke z Ciechocinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Za okresem próbnym, chociaż, że nie kojarzę Cie. (Skleroza pewnie ) + Wiek, + Doświadczenie, +/- Znajomość AMXX, (Nie reklamuj innych serwerowni!!!) Hmmm... Pamiętaj, że ta 9 z AMXX, musi być wg. skali MH. http://multi-head.pl/index.php?/topic/80468-skala-znajomo%C5%9Bci-amxx/?hl=%2Bskala+%2Bamxx Pozdrawiam, AGAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Także jestem Neutralny ;p + godziny + kontakt + byłeś już adminem -/+ amxx jak znasz na tyle to szacunek ale chyba wypadałoby to sprawdzić -/+ ja osobiście cię widziałem ale nw czy każdy cię zna - lubisz sobie poprzeklinać czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeVoR. Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Jestem na tak +steam +zglasza na u@ +kontakt +godzinki +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Oczywiscie ze na tak: - godziny -aktywny -zglasza na u@ - doswiadczenie -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Neutral. -widać Cię na serwerze -godziny -amxx dobre -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Na Tak Zgłasza na U@ Miły / Kultura Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Neutral. -widać Cię na serwerze -godziny -amxx dobre -steam W ogóle tu grasz? Nigdy cię nie widziałem i nw czemu się tu wypowiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 W ogóle tu grasz? Nigdy cię nie widziałem i nw czemu się tu wypowiadasz. Tak, ale od 2 dni. W tym czasie nie raz widziałem owego gracza . http://www.gametracker.com/player/Gargulec/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Do Soboty będe mało obecny na serwerze z powodu wyjazdu na narty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Na tak chociaz wypadalo by sprawdzic znajomosc amx. +steam +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Na Tak: +Staż +Wiek +Aktywność na serwerze +Amxx +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Od ponad tygodnia aktywność na serwerze zerowa. Przed i po wyjeździe na narty praktycznie nie było Cię na serwerze. Na tą chwilę, mimo że wymagania w miarę spełniasz podanie jestem zmuszony odrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi