MultiPlayGames Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nick:MultiPlayGames Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):Bylem 2 razy adminem na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 3 latka Steam / NonSteam:non steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/MultiPlayGames/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .! Poniewasz wkurza mnie jak ktos bez przyczyny Fk Ale niema mikra w ct Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwerze ok 3 4 godziny Kontakt: GG:49580597 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Neutral -Podanko na odwal się -Jest już czterech adminów -Miły -Ogarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Na nie: w CT bardzo rzadko przesiadujesz, masz coś nie halo z mikrem (słychać cię, jakbyś gadał na dworcu kolejowym ) . @Rajder "już", a nie "jusz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 mam już nowe mikro :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Bo tamto się rozwaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na Nie. Na serwerze rzadko cię widuje i wydajesz się strasznym dzieckiem. Rajder ogarnij się! "Sa już 4 adminów".. "Chyba jest już czterech adminów". Twoich wypowiedzi nie da się czytać! Admin reprezentuje serwer i stara się dla niego jak najlepiej. Jak będziesz tak pisał na admin sayu to gracze pouciekają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja jestem również na nie, choć gdybym miał wybierać Rajder/Multi , wybrał bym Multiego, Rajder daje zły przykład tej serwerowni.. Jestem na nie, gdyż : Kultura , na minusie. W Strażnikach FK'uje. Faworyzuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na nie. ;< - Nie zdarzyło mi się Cb spotkać w CT. - Rzadko grasz ( chyba że w innych h gramy ) + Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na nie -mikro nie halo -rzadko w ct -kultura -zdaje mi się, ze rzadko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ortografia nie boli. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 @adonai29 . FreeZeOUt czasami wbija na JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na NIE, stylistyka samego podania mówi za siebie. Gracz nieogarnął by takiego stanowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na Nie -Brak Steama -Konto dla podania Gram czasami ma JB ale ciebie nigdy w CT nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na Nie -Brak Steama -Konto dla podania Gram czasami ma JB ale ciebie nigdy w CT nie było. PO RAZ KOLEJNY PRZYPOMINAMY ŻE NA JB STEAM NIE JEST WYMAGANY! a co do podania na nie. Nie widziałem Cie w CT i za szybko złożyłeś to podanie, daj się poznać ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Na nie -Często Fk -Jak Dla mnie nie ogarniasz -Mi też zdarza się przeklinać ale nie tak jak tobie Chyba To wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Stycznia 2014 Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi