Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nick:Chomik Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem na paru serwrach adminem, zawsze ogarniałem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:z 4 lata Steam / NonSteam:NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Chomik/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Dlaczego ja ? często gram w godzinach kiedy adminów nie ma. Na serwer wchodzę często, nawet w dni robocze. Często czytam na czacie żeby ktoś poszedł po adma bo ktoś robi mass fk bądź nie ma mutacjii i krwawią im uszy. Jestem miłym i pomocnym człowiekiem, oczywiście czasem się wkurze ale nie obrażam innych graczy serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Zależy od dnia, ale minimum 2,5 h Kontakt:Skype Chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak: +Wiek +Mutacja +ogarnia CT i ORTOGRAFIE +Kultura na poziomie, nie popada w konflikty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na duże TAK +Miły +Ogarnia +Nie wpada w konflikty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na tak! + Miły, kulturalny. + Ma mikro i mutacje. + Ogarnia CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Tak! -Miły. -Na Ts'ie często! -Wiek i co najważniejsze mutacja! -Mało w ct ,ale to poprawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na duże TAK ! + Miły. + Często na serwerze. + Bezkonfliktowy! + Wiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na TAK : - czesto na ts - mutacja, wiek - dobrze się z nim gada - kulturka tez jest - codziennie można go zobaczyć na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na TAK -Jest dużo na serwerze -Wiek -Ogarnia CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Przepraszam za drugi post ,ale @adonai29 Pierscionek gra na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Na tak. Miałem przyjemność z Tobą dziś zagrać i wydajesz się być osobą sympatyczną z poczuciem humoru. Po za tym znasz regulamin i dajesz rade w CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jestem na TAK =) Nie mam zastrzeżeń do tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jestem na duze tak ! : - Mily - Kulturalny - Zna regulamin - Ogarnia - Jest bardzo pozytywna osoba - Czesto na tsie i na serwerze - jest z nim kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi