KAPI NS Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nick: Armia Krajowa Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś byłem admem na serwerowni która niestety upadła Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: około 8/9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bywają sytuację gdy ja gram ,że są gracze na "wspomagaczach" a nie ma żadnego admina. Chcę pomóc w likwidowaniu takich graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 H , w weekendy zazwyczaj więcej Kontakt: Steam, Forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Armia%20Krajowa/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Aktywność na dzień dzisiejszy super lecz na serwerze grasz dopiero od 7 dni Daj się lepiej poznać graczom, adminom. Obecnie jestem na NIE. @edit Jeśli grałeś wcześniej na innym nicku mogłeś wspomnieć o tym w podaniu Jestem na TAK +wymagania +steam +aktywność +zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Aktywność na dzień dzisiejszy super lecz na serwerze grasz dopiero od 7 dni Daj się lepiej poznać graczom, adminom. Obecnie jestem na NIE On grał wcześniej ale pod innym nickiem A ja jestem na TAK. +aktywność +znajomość amx +zgłasza na u@ +ogarnięty - to bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Wcześniej grał pod innym nickiem Tutaj wielkie tak +Zgłasza na steam,u@ +Ogarnięty +Aktywny +Wiek(i tak jesteś gimbusem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 No w sumie nie Napisałem tego więc teraz wspomnę Grałem wcześniej na nicku KAPI NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan J Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Jestem na tak +Ogarnięty +steam +aktywność +zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 @prof3sor Mam Nowy Steam, Nowy Nick UB nie dostałem, z powodów mi znanych, jeśli już jesteś taki dociekły znajdź temat i przeczytaj to też je poznasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Nie spamuj w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Grałem z nim kilka razy na serwerze i wydaje się ogarnięty... Frekwencja również całkiem niezła tak więc jestem za okresem próbnym P.S mam nadzieje że aktywność nie spadnie jak już zostałbyś adminem :bicz: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Grałem z nim kilka razy na serwerze i wydaje się ogarnięty... Frekwencja również całkiem niezła tak więc jestem za okresem próbnym P.S mam nadzieje że aktywność nie spadnie jak już zostałbyś adminem :bicz: Pozdrawiam Nie spadnie, aczkolwiek ferie się zbliżają i nie obiecuję ,że w tym okresie dam radę trzymać aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeZy Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 No to może i ja dorzucę swoje 5 groszy. Bezkonfliktowy gracz, lubiany przez innych, pomaga poprzez zgłaszanie na u@, steam, wiek, aktywność, staż itp. wszystko jest. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Ja też dorzucę swoje 5 groszy ... gracz bezkonfliktowy , można się z nim pośmiać , bardzo dużo pozytywów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Jestem na nie typowy bot z internetu sapie się do swojego pana (Shoter) a tak serio to TAK +ogarnięty(pi..... torchę ) +kulturka + aktywność +zgłasza na u@ i wszędzie gdzie się da +dosyć dosyć z niego kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi