gURna picza Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nick: gURna picza Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Powiedziałbym że Bardzo Dobre, ale to nie należy do mojej oceny. ^^ Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7/10 Staż w CS-sie: 2 lata. Steam / NonSteam: NonSteam / Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/gURna%20picza/80.72.40.110:27027 Dlaczego TY .!: Bardzo często bywam na serwerze, zwłaszcza w nocy. Właśnie w nocy jest najwięcej FK / botów. Chciałbym żeby naszym graczom było jeszcze lepiej na serwerze i jak zawsze panowała miła atmosfera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 220h mówi samo za siebie. Jestem bardzo często na serwerze, minimum 3h dziennie. Kontakt: Skype : newada97 , GG : 43588280 , TeamSpeak3, Steam: philipp300 - Wchodzenia raz dziennie na forum - Tak . - Posiadanie mikrofonu - Tak. - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Tak. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Raczej tak. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Myślę że tak. - Minimum 30h przegrane na serwerze - Tak. - Mile widziane aktywne konto steam - Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 - Brak Mutacji (a jak jest to słaba), - Czasami FK, + Zna regulamin, + Często w CT i ogarnia, - Od czasu do czasu wdajesz się w kłótnie. Przekonałeś mnie jestem na małe tak. Do minusów dochodzi przeszkadzanie w CT, jeżeli Ty nie prowadzisz to strzelasz, zagłuszasz. Niestety jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na Nie. - Brak Mutacji (a jak jest to słaba), - Czasami FK, - Od czasu do czasu wdajesz się w kłótnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na neutral: -wątpię w wiek mutacja taka malutka , -spiny robisz czasem +często w CT, nawet ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Na tak. Gracz na serwerze jest dość długo i zasługuje bardziej na admina niż większość nowych którzy doszli. Co do powodów to ogarnia, często w ct, zna regulamin i pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem na TAK Według mnie picza bardziej zasługuje na admina niż Rajder ... Przynajmniej nie popełnia tyle błędów w pisowni i myślę, że nie spamowałby głupotami na y@ ... I według mnie ma lepszą mutacje niz Rajder . Zna regulamin, idzie z nim pogadać, często widze go w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem na Tak: - ogarnia CT - wiek jest - zna regulamin - mało kiedy FK ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jest z nami długo i zasługuje na próbnego admina. Jestem na TAK, ponieważ ogarnia oraz jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Zamieniam Jestem na tak ogarnia CT - wiek jest - zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja jestem na małe tak: Jest jeden olbrzymi minus - admin bez mutacji to nie admin :< Reszta jak najbardziej na +. Można dać szanse. @Rajder jesteś jednocześnie na tak i na nie? Masz opcje edytuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem na MAŁE TAK: -Zdarzaja sie fk -Przeszkadzanie innym +Pozytywna osoba +Czesto w CT -Spamujesz glupotami na VipSay'u Jakbym mial wybierac pomiedzy Rajderem, a gURna to zdecydowanie wybralbym picze... Ale tak jak napisalem wyzej... Bardziej nie niz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jestem na TAK -wiek jest -ogarniasz ct -miło się z tobą gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Odpaliłem się? Wypraszam sobie. To że mam skilla nie oznaczy, że możesz mnie osądzać o aim bota. Masz komendę record "nazwa demka" , nagraj demko i zgłoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jestem na TAK - ogarnia - często w CT - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 gubisz sie w wydawanych poleceniach, inne powody znasz na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi