JNSRR Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Witam, dzisiaj wpadłem na pomysł żeby nagradzać admiów. Polega to na tym samym co ostrzeżenia. Administratorów będzie to motywować do jeszcze lepszej pracy. Pozdrawiam JN$RR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Co miesiąc jest głosowanie na admina miesiąca więc raczej nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja Was wszystkich mogę w tym momencie pochwalić za włożony czas. To jest pewne, że niektóre osoby będą grać mniej lub też więcej czasu. Wszystko zależy od rozplanowanego czasu jak i obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Malu z Badkiem wyjaśnili wszystko, zapraszamy do głosowania na admina miesiąca. Zamykam aby uniknąć niepotrzebny spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi