Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witam pewnie mnie już nie pamiętacie bo grałem tu dość dawno pod nickiem 'psh' a nawet adminowałem wbiłem znów tak oo pograc sobie i nie ta sama ekipa co kiedyś a szkoda ; (. Ostatnio stwierdziłem że wbiję i zobaczę co u starych pysków ;d niestety odzwyczaiłem się już od gry po 30; d choć nie skończyłem kariery w cs i zdobywam osiągi na ESL i na lanach miedzy-miastowych oraz wojewódzkich i nie powiem chcę pochwalić się hehe ;d 4 Stycznia 2014 Odbyły się rozgrywki lanowe w Kołobrzegu w ktorych wziąłem udział he rozegrałem 1vs1 aim/awp oraz 2/2 aim/awp 1/1 a/a rozegrałem 5 meczy wygrałem 4/ 1 remis 2/2 a/a rozegraliśmy 5 meczy z czego wygralismy 3/ 2 porazki nagrody były fajne 1. m- 850 zł + Mysz Steelseries kinzu v2 + podkładka Steelseries 2. m - 100 zł + słuchawki Qpad HQ 90 3 m - 100 zł niestety nie udało się zdobyć 1 miejsca ale zdobylem 2 miejsce z czego jestem bardzo dumny ;d i chciał bym powiedzieć tutaj dla tych graczy dla których Cs jest pasją/hobby że warto zakładać TEAM, i zapisywać się na stronach na zawody. ! Masz skilla ? to zrob coś z nim. Bo na 30 osób wchodzi 5 dobrych reszta ulowsy i to nie jest skill mieć 50:2 (oczywiście nie to żebym odradzał komuś tutaj gry) ale chętnie bym zrobił tutaj drużynę ktora by wygrywała dla tej sieci coś. bo moja drużyna składa się z 2 osób a przydał by się ktoś dobry ogarnięty i poważny zeby zrobić TEAM 5 osobowy i grac dla tej sieci. Pozdrawiamy n*F ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Hmm, gratuluje drugiego miejsca ! Myślę że na serwie jest kilka osób ze skillem Jednak nie jestem jednym z nich, za krótki staż ;P Powodzenia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Gratki. Fajne słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Eee tam nie staż się liczy a to jak rozumie się ta grę ; d każdy potrafi latać cała mapę z awp/ak/m4/famas/ a reszta broni ? gra się ze wszystkim i torpeda . ja gram 11 lat ale licząc że 5-8 lat same ffa-4fun a resztę TP/ESL jak się chce to się potrafi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi