Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Nick: Yodaa` Wiek: 14 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy jeszcze nie byłem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Non Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Yodaa%60/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Czasami nie ma adminów gdy są potrzebni Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Kontakt: forum, steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na nie : -konto pod podanie, -nigdy w CT Cię nie widziałem -amx na niskim poziomie i to chyba wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na nie : -konto pod podanie, -nigdy w CT Cię nie widziałem -amx na niskim poziomie i to chyba wystarczy. Jak go nie widziałeś w CT, to chyba grasz w innych godzinach. Gracz ma 68h, czyli ma przegrane wymagane h. Jestem na TAK. Konto może i do podania, ale nadrobi czas na forum. Gracz ogarnia. Tylko kup Steama. ;l) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na razie Neutral. - Konto pod podanie. - AMX mało znany oraz brak doświadczenia. + Znasz regulamin + Ogarniasz CT. @edit Przekonaj mnie Dobra jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Bez przesady, że musi tak bardzo ogarniać amx ... Jestem na TAK Zna zasady, miły, kulturalny, odpowiednia osoba =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Neutral. - Konto pod podanie. - AMX mało znany oraz brak doświadczenia. + Znasz regulamin + Ogarniasz CT. Dobra jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na TAK +duzo na serwie +ogarnia Dajcie spokój z tym amx, na serwie jest modmenu. Jak nie będzie czegoś wiedział to wygoogluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na tak. Każdy kiedyś miał ten pierwszy raz z pośród adminów. Yodaa grał pod nickiem EL i tam dużo więcej siedział w CT niż teraz ale i tak daje rade. Po za tym zna regulamin i pomaga gdy trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Na tak. + Gracz bardzo często na serwerze. + Wiek. + Zna regulamin. + Miły. + Pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Na tak , nie piszcie że konto pod podanie , bo mnie pytał się już od miesiąca ponad , że nie może założyć konta.. - Troche rzadko CT + Miły + Ogarnia + Regulamin na plusie + Wiek AMX nadrobi, zresztą jak pisał BP , jest modmenu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 STEAM jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Na TAK + wiek + steam + ogarnia + miły - trochę rzadko w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi