Sy[K]uS Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 [align=center]1. Rodzaj grafiki: Sygnaturka 2. Tematyka: Ryszard Andrzejewski 3. Napis: [/align] [align=center]Mój rap nie na listy jest zbyt realistyczny[/align] [align=center]Zupełnie nie podobny do przekazu z telewizji 4. Kolorystyka: Coś związane z tematem 5. Wymiary: max na forum 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe) 7. Dodatkowe: Nie bierz popularnych obrazków Ryśka z internetu -,-[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jak by to powiedziec, nie chce sygny związanej w ogole z cs.... ;/ Nie podoba mi sie to polączenie świetnego Ryśka z obrazkiem jakiegoś yyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ok więc jutro zmienię na zwykłą bo dzisiaj nie jestem w stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dzięki, można zamknąć Łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Zlecenie wykonane Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi