Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Siemka myślę, że powinniśmy zrobić ZEBRANIE na TSie , wszystkich członków SIECI MULTI-HEAD , co maja tu odpowiednie rangi, ponieważ , nie wszyscy odnośnie serwera TP, zgadzają się z pewnymi rzeczami dotyczące Regulaminów, myśle że wtedy, byśmy wszystko rozwikłali różne pytania jakie zaczynaja, się pojawiać. mam nadzieję, że H@ Sieci poda godz i date Zebrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Stycznia 2014 Administrator Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Myślę, że to dobry pomysł. Zebranie można by było nawet i dzisiaj zrobić. Zobaczę jak będzie u mnie z czasem i jak coś dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem ZA! i czekam na konkretny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 MAM JESZCZE JEDNĄ SPRAWĘ DOTYCZĄCĄ ZEBRANIA , TE OSOBY CO BEDĄ NA ZEBRANIU, TO PROSZĘ OSOBIŚCIE O ZADAWANIE PYTAŃ PO KOLEI, ŻEBY NIE ROBIĆ, NIE POTRZEBNEGO CHAOSU NA TSIE!!! [align=right] [/align] [align=right] [/align] [align=right]z góry dziękuje i pozdrawiam [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dobry pomysl, tylko prosil bym o podanie terminu troszke wczesniej zeby zainteresowane osoby mogly sobie zplanowac czas i zarezerwowac na termin spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem na tak. Bardzo dobry pomysł np 1 raz w miesiącu w pierwszą niedzielę każdego miesiąca czy inny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem za ! Można się zebrać i popracować nad serwerami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Zebranie sie odbylo , mozna zamknac temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi