Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Nick:MilyWWa Wiek:18 lat Doświadczenie (w byciu adminem):4 razy byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:mam ns ale jak cos to kupie steam jak podanie bedzie na tak Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/MilyWWa/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!:Bo gram ranokiedy nie ma adminów , umiem pozdac cheatow , jestem sprawiedliwy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-7 Kontakt:49030566 gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Jestem na nie , nie spełniasz wymagań bo nie masz steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Niby grywasz ale nie masz steam. Nie bardzo też znasz regulamin, a twoja ortografia i interpunkcja siada. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Zakup steam, i wtedy napisz do kogoś, by otworzył podanie. Na chwilę, obecną... /Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi