Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Nick:Kinga | WM przedtem G0M3Z!K | WM Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłam adminem jeszcze 3 tygodnie temu , ale musiałam zrezygnować z powodu braku czasu. Adminowałam też na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):Możecie się smiać , ale 10 Staż w CS-sie:5,5 latek z przerwami Steam / NonSteam: Nonsteam, przepraszam :C Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Kinga%20%7C%20WM/80.72.40.110:27008/ przed resetem gm było więcej A jeszcze poprzedni nick, ale generalnie staram się być aktywna i cały wolny czas spędzać tutaj, ponadto w piątek zaczynają mi się ferie , więc... ;** Dlaczego TY .!:Chciałabym pomóc w utrzymaniu serwera, a głownie w ogarnięciu ostatnio coraz więcej czitów lata, a admini nie zawsze mają czas . Wiadomo ( mają też swoje życie ) Nie mam steam'a ponieważ sprzedałam, ale myślę , że to nie będzie chyba tak bardzo brane pod uwagę, bo nie to jest najważniejsze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godzinki, ale teraz od piątku leci 24h Kontakt: gg , pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 NS adminem? W życiu. Przeczytaj najpierw wymagania i 2 wers "Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria.". Jak dla mnie to 1 pkt ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 bez steama adma nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A ja ci dam szansę na Tak Tylko ten brak Steam'a to taki minusik mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Brak Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi