Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witam! Mam prośbę wprowadzenia mikro +16 lub po pełnej mutacji! Denerwują mnie gracze bez mutacji, grający w CT, mający admina. Do tego chciałbym ułatwić pracę Adminom więc daję również przydatny plugin. Nazwa: Perm Mute Autor: HubertTM Wersja: 2.0c Komendy Admina: amx_permmute // banowanie w konsoli za pomoca nicku [nie musi byc na serwerze!] amx_permmute_menu // banowanie za pomoca menu, komende wpisujemy w konsoli i pojawia sie menu! amx_unmute_menu lub amx_unpermmute_menu // menu odmutowania graczy amx_mute2 lub amx_mute2_menu // Mutuje do końca mapy lub do odmutowania! [nie musi byc na serwerze] Download: http://speedy.sh/h5PnP/permmute.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Przemas też kiedyś nie miałes mutacji i pewnie chciałeś prowadzić trzeba dać szanse każdemu =D Czasem się trafią ludzie bez mutacji ale za to ogarniają =) Ale co do pomysłu jestem na neutral =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Przemas, ty wgl grasz na tym serwerze? , pierwszy raz cie widze -.- , co do pomysłu, jestem na nie, mikro jest od 14, wszyscy się zgodzili, po co dodawać pluginy żeby serwa obciążać ?, zresztą tak jak powiedział @up "konopcio" sam niegdyś nie miałeś muta.... Hokaj po głębszym zastanowieniu, wybiera opcje " No chyba nie? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Muta? Mutacji jak już. Czytaj forum to dowiesz się, że przeszedłem tu z innej sieci geniuszu zbrodni, jestem nowy, a na serwerze gram, wczoraj jedynie nie grałem, bo nie miałem czasu i dziś też zbytnio czasu nie mam jutro wejdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Większość graczy to 13-14 latkowie, więc pomysł raczej nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jail rządzi się nieco innymi prawami, kolega FreeZeOUt przedstawił ci, jak wygląda sytuacja. Co za tym idzie, spore grono odwiedzających serwer mogłoby się zniechęcić i przestać do nas zaglądać. Myślę że wszystko jest jasne i przejrzyste - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi