Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Nick:bioS Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):Wedłyg mnie Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:4 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=bioS&Search=Search Dlaczego TY .!:często bywam na serwerze w nocy jest najwięcej botów. Chciałbym żeby naszym graczom było jeszcze lepiej na serwerze i jak zawsze panowała miła atmosfera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3/4 h Kontakt:steam bioS. (nie znajdziesz? samuraj ma) - Wchodzenia raz dziennie na forum - Tak . - Posiadanie mikrofonu - Tak. - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Tak. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - chyba ta ;d - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Myślę że takk - Minimum 30h przegrane na serwerze - 21? nadrobie? - Mile widziane aktywne konto steam . MAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Szczerze ? Fajnie,że znajmość amx 9 i posiadanie steama. Ale ja Cię nie widuje na serwie to jest najlepsze .. =) Jestem na NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Na nie: - Nigdy w CT Cię nie widziałem. - Rzadko jesteś na serwie. -Daj się poznać nowym graczom jak i starym. Ps. Dlaczego TY mogłeś sam wymyślić, a nie napisać identycznie jak moje tylko parę słówek pozmieniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Na Nie: -Nie widziałem cię ani razu CT -Od niedawna grasz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Na nie rzadko widze cie na serwie Mało w ct jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Na nie : rzadko na servie nie widzialem cie w CT daj sie poznaćinnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Na nie: *nie ma 30h *od niedawna na serwie *mało ludzi Cię zna @Rajder jak już to "rzadko", a nie "żadko". Ogarnij ortografię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi