Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: Vince. Godzina, data zdarzenia: 18.01.2014 Mapa: de-dust2 STEAM_ID / IP: 79.184.206.35 Uzasadnienie: okolo godziny pierwszej albo 2giej wykopalo mnie z serwera z informacja Kicked :"Jestes zbanowany na tym serwerze ! Nie dostalem za nic bana ani ss tylko po prostu mnie wyrzucilo i nie szlo pozniej wejsc bo za kazdym razem Kicked :"Jestes zbanowany na tym serwerze ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Na jakim serwerze dostałeś bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 serwer dd2 only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nie widzę żadnego bana w bansie, ja wiem tylko tyle że jak ja dostawałem taki powód to to był po prostu kick i po chwili mogłem grać bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 usunac z configu setinfo 54235465234.bcfg lub podobne oraz odszukac w plikach cs folder "save" i go usunac.....jak nie pomoze to reinstal cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi