Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum,-Jest - Posiadanie mikrofonu,-Jest - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,-Jest - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,-dobrze postaram sie - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,-dobrze dużo nadrobię - Minimum 30h przegrane na serwerze,-jest - Mile widziane aktywne konto steam,-Jest Nick:PieRsciOnek Wiek:13 w kwietniu 14 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem na własnym i jednym innym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/10 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:NonSteam jutro kupię Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Ponieważ w godzinach nocnych od 22 do 2 w nocy jest dużo FK i ogólnie gdy nie ma żadnego adma na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:dużo nawet nie wiem ile pewnie z 6 godzin dziennie Kontakt:jestem na ts i na forum cały dzień Na steam wytapetowany2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Na małe tak: + Ogarnia CT, + Często na serwerze jak i TS, - Kulturka troszkę, - Czasem wpadasz w kłótnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem na NIE: -Na serwerze widze Cie od niedawna, -Kultura, -Nie skupiasz sie na tym co mowisz tzn. wydurniasz sie na ts zamiast porzadnie poprowadzic runde w ct, -Wpadasz w klotnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Sory za to na ts3 ogarnę kulturę przestanę się wydurniać spróbuje mieć lepsze kontakty z ludźmi POKAŻĘ ŻE ZALEŻY MI NA ADMINIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Małe tak + Ogarnia CT, + Często na serwerze jak i TS, - Kulturka troszkę, - Czasem wpadasz w kłótnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Małe tak + Ogarnia CT, + Często na serwerze jak i TS, - Kulturka troszkę, - Czasem wpadasz w kłótnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem na nie: -Gracz nie ogarnia ct -Brak mutacji -często popada w konflikty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 CT i regulamin ok ale częste konflikty. Jestem za tym abyś dostał próbnego na 2 tyg, żeby zobaczyć czy nie będzie bez sensownych banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Aha i mam pytanie jest gdzieś certyfikat banów czy coś w tym stylu ? żeby się przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jestem na małe nie : -Czasem FK' -Zapoznaj sie dokladnie z regulaminem + mutacja jest - wiek, no ale niedługo bedziesz mial 14 + starasz sie byc w CT coraz częsciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Aha i mam pytanie jest gdzieś certyfikat banów czy coś w tym stylu ? żeby się przygotować Jeżeli chodzi Ci o tabele kar lub komendy admina to dostaniesz ode mnie wiadomość na pw z przydatnymi informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jeżeli chodzi Ci o tabele kar lub komendy admina to dostaniesz ode mnie wiadomość na pw z przydatnymi informacjami. Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam mam już cs'a na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi