gURna picza Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witajcie. Chciałbym zaproponować, aby co piątek / sobotę była automatycznie zabawa dla TT, ponieważ zabawę w ciągu mapy więźniowie mają max. 1 lub wcale. Jeśli ową zabawę dostaną jest to polowanie bądź chowany. Proszę o rozpatrzenie propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem na duże tak. Fajnie jakby zabawy było w piątki a zabawy były losowe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Na tak Proponuje żeby w każdy piątek był Kd lub wg lub pb co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Chomik ma ciekawy pomysł. Fajnie, żeby co piątek były losowe zabawy ( dla TT ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Zgadzam się, dobry pomysł:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Generalnie to wszystko zależy od prowadzących a w zasadzie od więźniów i ich zachowania, to że na naszym serwie są ostre bunty to już inna sprawa W zasadzie jestem na tak, więźniowie będą żyli poglądem uczniów czyli byle do piątku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jak najbardziej na tak, super pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Pomysł supcio ! Jestem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na duże tak. Fajnie jakby zabawy było w piątki a zabawy były losowe ;D Ja Też jestem za tak jak @UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Uuu, w piątki losowe, no no no Jestem na tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Wraz z jakimś administratorem, w jak najbliższym czasie przedstawimy tą propozycje czerwonym. Na razie, aby uniknąć niepotrzebnego spamu zamykam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi