Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Chce wejść na serwer i pisze że nie ma takiego serwera .... Prosze o pomoc Już kompa restowałem wchodzilem przez Connect i nic Pisze mi że mam Bana Ale nie psze za co i nie dostalem ostatnio zadnego bana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Podaj mi twoje ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 83.29.206.13 i tak nie moge zagrac pisze ze mam bana a na JALIU moge normalnie grac BEzsens .... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A teraz ? W amxbans nie ma twojego żadnego bana oprócz txt, wiec nie mam pojęcia, a może zrestartuj Router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Gracz ma perma na naszych serwerach, tak więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi