Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Siemka. Zauważyłem, że na klasie śmierć nie działa dmg +int z m4a1. Dacie rade to naprawić ? Albo zamiast dmg +int dać mu dodatkowe 15 lub 20dmg(bez +int). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Wtedy ta klasa bedzie niszczyla inne... wyobrazasz sobie jak by ktos mial full int to by bila od 50 do 90. I tak jest dobra majac no recoil i 1/1 z noza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ale chociaż dodatkowe 10 albo 15dmg by się przydało skoro to jest premium oczywiście bez +int, bo np MilyWWa ma chyba 500hp to zanim go zabije to on zdąży walnać piorunem i stzrelić i mnie nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 nie no śmierć jest dobra taka jaka jest ale jeżeli tu o piorunki chodzi to w piorunach i rakietach 1int = 1hp ja bym to obniżył do 2 int =1 hp bo tak to mają za łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 odnośnie klasy śmierć nie wprowadzamy żadnych zmian bo jest dobrze zrobiona temat zamykam w celu uniknięcia spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi