Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Twój nick podczas grania: Jestem Graczem Godzina, data zdarzenia: około 20:00 ; 20.01.14 Mapa: de_dust2 Link do screenów: http://www55.zippyshare.com/v/18682297/file.html STEAM_ID / IP: 0:1:15818440 Nie wiem dlaczego tylko jeden screen był w folderze, ale gdybym coś miał to byłoby widać na nim jak na dłoni. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ssów ma być 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 To za przeproszeniem z dupy mam je wyciągnąć jak tylko 1 jest? Moja wina? Jak mam Ci to udowodnić że zrobiło tylko jednego? Nie potrafię. Może w logach macie ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zawsze sa robione 5 ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Wszedłem do folderu cstrike zaraz po zbanowaniu był tylko 1. Nie będę się więcej tłumaczył, bo nie jestem winny ; ) . Poza tym już kiedyś dostałem tu bana skoro mam założone konto, o którym zapomniałem. Pozdrawiam serdecznie. Niezależy mi jakoś niesamowicie bardzo na graniu na Waszych serverach, ale podoba mi się Wasz DeathMatch jest chyba najlepszy z dostępnych, aczkolwiek nie poświęcem na tą grę tak dużo czasu i zaangażowania żeby się z Wami ścierać i przejmować, ub or not ub. simple as pie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi