Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry:LBL|CocaCola Godzina, data zdarzenia:jakies 10 minut temu Mapa:de_inferno STEAM_ID / IP:'89.231.72.27' Uzasadnienie:powod dostalem "bugujesz hp" ale nie wiem na czym to polega i nie wiem jak to sie robi a nalepsze ze dostalem za to ban na 1 dzien Prosilbym o skrocenie tego bana poniewaz zrobilem to nieswiadomie jesli wogole jakos to zbugowalem... [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Morderca [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'bugowanie hp' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.231.72.27' wlasnie przeczytalem regulamin ktory napisal aquax i pisalo ze za bugowanie klas.perkow.map jest ban do 30 minut a ja dostalem na 1 dzien:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 http://speedy.sh/EDNh9/lbl1.dem tu masz dowód swojej winy.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 no ale na 1 dzien to chyba troche za dlugo no nie??? w regulaminie pisze do 30 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Morderca troszkę przesadził. Skracam bana na 3h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi