Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Siema, chciałbym zaproponować dodanie do działu CS:GO Pod dział "Wymiany" W tym dziale będzie można pisać ogłoszenia o wymiane np. modelami, skrzynkami przykładowy wzór: 1. Nazwa przedmiotu: 2. Stan Przedmiotu(Broń: np fabrycznie nowy): 3. Kontakt: 4. Zdjęcie przedmiotu: I jeszcze jeden wzór jeżeli ktoś szuka np. Broni to może napisać ogłoszenie. 1. Nazwa przedmiotu: 2. Stan Przedmiotu(Broń: np fabrycznie nowy): 3. Kontakt: Myślę że to dobra propozycja i liczę na rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Myślę, że to jest dobry pomysł. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Fajny pomysł jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Dobry Pomysł ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Jak wiemy Server CS GO, nie cieszy się wielką popularnością, ale jak będą zmiany, to uwagi będą wzięte pod uwagę. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi