Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Polandzik chwalił się nam jakimiś tam miernymi statami, więc też chce się pochwalić :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ładnie tam tyrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Pff... Co to jest? Miałem wrzucać swoje 33:0, ale teraz poczekam aż dobije 45:0 i cię zniszczę A tak poza tym to ładne statki Wierzę, że kiedyś ci dorównam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 No gratki, pewnie od 30 już pykałeś ssy i doszedłeś do 40 i domyślam się, że zginałeś po tym ssie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 grałem grałem, nie patrzyłem w sumie na staty gdy kampiłem tak jak tu gale to zorientowałem się, że mam 40:0 wtedy zrobiłem scr, od 30 to jeszcze standart, a 40 jeszcze nie miałem stąd ten ss tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi