SoBek Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: SoBiEcIn. Godzina, data zdarzenia: 12: 30 jakos 25 styczen Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 19 minut i 44 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : SoBiEcIn. [AMXBans] Powod : ' ogarnji ping + klatki ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 11483632 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.30.107.197 ' [AMXBans] ======================================== Uzasadnienie: To jakas kpina Gram sobie na wescie zaczyna mi dobrze isc. Morderca jak zawsze rashowal to teraz ja rashowalem i ich zabijalem i nagle dostalem bana : Powod ze mam niby ping ogarnac i Klatki . Zgodze sie czasami mi ping sacze jak jest wiecej osob do 120- 150 ale do jest raz na jakis czas a takto mam 90 lub 80 . I klatki jak dziwnym trafem mnie nie klatkowalo i Co peirwszy ban Na 30 minut od razu . Jak dla mnie to sie smieszne zaczyna robic Nie dlugo za ping na jeden dzien bedzie. I zeby to byl Naprawde duzy ping . Moim zdaniem Morderca kiedy przegrywa szuka pretekstow aby kogos wywalic lub cos w tym stylu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Może sugerował się tym, że byłeś już wiele razy banowany za ping/klatki, co nie zmienia faktu, że to był pierwszy ban Twój dzisiaj, powinieneś dostać pierw na 5 minut, ewentualnie później na 30, ban już dobiega końca, zostało Ci 5 minut, więc nie ma sensu go skracać, lecz następny ban już może być słuszny jeśli dalej będziesz miał ping/klatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Twoje bany za ping nie są przypadkiem, co potwierdza historia z bansa. Byłeś już banowany przez wielu adminów. Rozmawiałem z Morderca, twoje skoki pingu są regularne, zazwyczaj do ponad 200. Musisz coś z tym zrobić, w innym wypadku nadal będziesz karany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Moze z 5 razy bylem banowany ale np wczesniej tez dostalem od razu od niego na 30 minut . NIe mowie ze nie ma tak bo czasami naprawde mi skoczy do 200 albo 150 ale tak to mam 80 - 90 . Ale klatek nie mam takich zeby mnie nie mogli zabic lub cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Kwestia została wyjaśniona, an minął. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi