Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nick: Dejw Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: coś około 6 lat Steam / NonSteam: Oczywiście Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Dejw/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Z więlką chęcią chciałbym pomóc aminom w ogarnianiu serwera, dobrze dogaduję sie z graczami jak i adminami, kiedyś działałem jako admin więc myślę, że podołam wyzwaniu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 4 h / w wekeendy więcej Kontakt: Steam, tel, Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na TAK. Miły, ogarnięty. Da sobie rade. TROCHE JEST NIECIERPLIWY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Widuję Cię na serwerze, ale pograj jeszcze trochę i daj się lepiej poznać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na Tak.. Ogarniety, dobrze się dogaduje z innymi graczami, jak i z adminami, kuluralny.. Bot. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na Tak.. Ogarniety, dobrze się dogaduje z innymi graczami, jak i z adminami, kuluralny.. Bot. .. Tak jak sikora napisał, tak jak @UP - Sikora na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Coś tam spami na U@, spełnia kryteria, a do tego spokojny człowiek. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nie kojarzę, aby ktoś na niego narzekał. Mi także w niczym nie zawinił. Na u@ nie pisze, że każdy kto go zabije ma wh/aima. Ogarnięty i myślę, że podoła temu zadaniu. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem jak najbardziej na tak, chłopak jest ogarnięty, da się z nim dogadać, no i oczywiście spełnia wymagania ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na tak , Ogarnięty często siedzi na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na tak , dużo gra i spełnienia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Oczywiście na tak W podaniu wszystko dobrze, na serwerze też dobrze i co najważniejsze da się z nim dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na tak Wiek + Steam + Staz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na Tak i Nie ponieważ byś mógł jeszcze trochę pograć na serverze, dać się lepiej poznać, pokazać że zależy Tobie na tego admina itp, Popraw jeszcze aktywność na forum. Nie rozchodzi mi się o to że słabo widziany itp, właśnie dużo razy Cie widzę, na u@ piszesz kto wh lub aim i się nie często nie mylisz jak inni, nie spamisz itp. Mogę dać Ci szansę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Na Tak.Kulturka jest, czasem podpowie nowym co i jak:) często bywa na serwerze. Kontaktowy Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem za ponniewasz ogarniety to podstawa i smpam na steam jest ! WIELKIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi