Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Siemka. Dziś próbowałem wejśc przed chwila na serwer 800lv i za każdym razem jak próbuje wejść Cs mi sie wyłącza. Mam steam. Pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nie tylko Tobie, trzeba poczekac az h@ zresetuje serwa P.S. napisałeś w złym dziale bo nie w Codz'ie 800, a 200 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A no tak Pomyliło mi się Nie ogar mam bo na 8nastce wczoraj byłem Okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Czekaj do restartu serwera. /Przenosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Już działa to temat do zaknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi