Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nick:Dumb@$$ Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore, na jednym serwerze grałem rok i po miesiącu gry starałem się o admina i dostałem więc 11 miesięcy miałem to całkiem sporo. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/%5BW%5DI%5BN%5D/80.72.43.106:27027/ http://www.gametracker.com/player/Dumb%40%24%24/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!:Wiem, że nie mam wystarczającej ilości godzin przegranych na tym serwerze ale zraźiło mnie to, że po północy jest dużo osób a nie ma admina i często grając w nocy zauważyłem dużą ilość osób posługującą się nielegalnymi wspomagaczami(wh, aim) i z tego powodu chciałbym zostać adminem żeby to wszystko ogarnąć. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3 godziny w dzień 4 w nocy. Kontakt:Facebook Adrian Misiuk, skype adrian_misiuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Fajnie, że chciałbyś pomóc, ale najpierw przydało by się spełnić wymagania. A tak się składa, że nie spełniasz żadnego. Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Wymagania - Wchodzenia raz dziennie na forum | Pierwszy post na forum - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze | Daj się poznać na serwerze - Minimum 50h przegrane na serwerze | Póki co nawet 10 nie masz przegranych Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Te4amt do zamkniecie. Wymagania nie spełnione, a poza tym w ogoole mało kiedy widziałem cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi