Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nick: NIE UMIEM SZCZELAĆ (pYZKA) Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):dużo razy byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 4 latka Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: ( wiem że troszkę mało ale jestem bardzo często na serwerze i ogarniam ludzi ) http://www.gametracker.com/player/NIE%20UMIEM%20SZCZELA%C4%86%20%3F%21%20%28pYZKA%29/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: ponieważ wprowadzam miłą atmosferę i kulturę. Myślę że pozytywnie wpływam na ludzi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: cały dzień ile dam rady siedzieć Kontakt: steam lub serwer jestem tam ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Określ ilość godzin jaką dziennie poświęcasz na CS. Chwilowo małe tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 tak w sumie z 5 godz dosłownie (od rana do wieczora ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Konto pod podanie, 7 godzin na serwerze, na Nie. Podanie można odrazu zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jestem zaskoczony że nowa osoba od razu składa podanie z przegranymi 5 godzinami. Na tą chwile jestem na Nie - zbyt mało godzinek - pokaż się wszystkim - bądź aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nigdy nie widziałem Cię w CT, oraz raz na serwerze. Czas online nie jest wyższy niż 30h. Nie znamy Cię. Jesteś mało kontaktowy między graczami (przynajmniej tak widziałem) Jestem na Nie. Dlaczego TY .!: ponieważ wprowadzam miłą atmosferę i kulturę. Myślę że pozytywnie wpływam na ludzi Nie rozpisałeś się. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: cały dzień ile dam rady siedzieć No to cały dzień, czy ile dasz rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań, jak wbijesz 30h poproś o otwarcie . Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi