Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nazwa klasy: Skazaniec Jej umiejętności: 1/3 z he , szybciej rozbraja pake , widzi miny Jakie bronie posiada: ak47 Statystyki: 1.Inteligencja: 20 2.Zdrowie: 40 3.wytrzymałość: 35 4.kondycja: 30 Jaka umiejętność na klawiszu domyślnym: [attachment=o68] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 I kto by tym gral?Jestem na nie zbedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Moim klasa za słaba, ogólnie taka bez pomysłu, podoba mi się tylko, szybsze rozbrajanie paki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jestem tego samego zdania jak Lovo, chociaż jak byś był w tt to raczej ta umiejętność przydatna nie jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 na no premium statystki ma takie sobie na premium za słaba i jest klasa strzelec wsparcia który widzi miny i zamiast 1/3 z he ma bezlik. wiec przykro mi ale ta klasa nie przejdzie. czekamy na dalsze propozycje/pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi