Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam, gram na CoD 800lvl ale też będę wbijał na inne serwery Multi-Head, mam nick Ochroniarz_Miau_Miau. To tak, mam na imię Oskar mam 14lat mieszkam w Grudziądzu w województwie Kujawsko-Pomorskim i interesuję się piłką nożną i koszykówką. Ulubionym klubem jest Real Madryt, Lech Poznań a w koszykówce to Los Angeles Lakers i Miami Heat. To by było na tyle, Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Cześć zapraszam na serwer TP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi