Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam. Otuz mam taki problem ze gdy wchodze na serwer (JB) zawiesza mi sie CS przy 2 ostatnich kreskach i dzieje sie to tylko na tym seriwe. Macie jakies pomysly??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 hmmm, może jakieś pliki z JB Tobie wyłączają CS, sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Spróbuj uruchomić CS jako administrator zezwalając na zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 graliśmy razem na serwerze czyli już po problemie też mam tak czasami, zależy od mapki. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi