Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Heyo jestem Claudia nie mylić z Klaudia . Mieszkam w Anglii okolice Londynu . Interesuje się piłką nożną dużo o mnie opowiadać ale mi się nie chcę . Jestem z seeerwera Pb (Paintball ) czasami zajrzę za pewnie na Jb bo innych modów nie lubię Mam 21 lat zaraz 22 lat stara ze mnie dupa już będzie Jak tu się znalazłam przez Miśka u was Old ;o . na dole dołączę swoje zdjęcie Ps . Szukam psyjaciul na ts znajdziecie mnie pod nickiem Claudia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Również cię witam i zapraszam do grania na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Siema Tobie, wbijaj na DD2 zagramy sobie razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 czeeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Cześć ,zapraszam na DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Cześć słoneczko zapraszam na serwer TP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi