Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Siemka. Zauważyłem, że w Szeregowcu z uzika jest bezlik ammo a nawet w opisie klasy tego nie ma prosze o zmiane tego. MasterSolider ma no recoil i widzi niewidzialnych bez przesady usuńcie chociaż no recoil. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Szeregowiec jest zbugowany to do naprawy , ale master soldier niech zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Powinna być taka klasa że widz niewidzialnych Dla mnie by został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Versed, widze, ze nie kojarzysz co jest na serwerze. Przecież Mastersolider widzi niewidzialnych .... i wedlug mnie tej klasy nie trzeba zmieniac, a co do szeregowca jest on zbugpwany, tego bezliku nie powinno tam byc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Były już robione zmiany na serwerze, a z powodu braku zainterosowania tematem zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi