Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Siema, chciałbym zaproponować dodanie do działu CS:GO Pod dział "Wymiany" W tym dziale będzie można pisać ogłoszenia o wymiane np. modelami, skrzynkami przykładowy wzór: 1. Nazwa przedmiotu: 2. Stan Przedmiotu(Broń: np fabrycznie nowy): 3. Kontakt: 4. Zdjęcie przedmiotu: I jeszcze jeden wzór jeżeli ktoś szuka np. Broni to może napisać ogłoszenie. 1. Nazwa przedmiotu: 2. Stan Przedmiotu(Broń: np fabrycznie nowy): 3. Kontakt: Myślę że to dobra propozycja i liczę na rozpatrzenie PS. Piszę to drugi raz ponieważ tamten temat pan LOVO zamknął .. - Lovek jak nie wiesz o co chodzi to nie wtrącaj się i nie zamykaj.. To nie jest głównie propozycja do serwera tylko do całego GO, Bo itemki prawie na każdym serwerze dropią Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jak dla mnie zbędne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Pomysł nie jest zły. Ktos na pewno skorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 REF Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Narazie to trzeba serwer aktualizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Bardzo dobry pomysł. Nikomu nie zaszkodzi a niejednemu może pomóc w uzyskaniu ulubionej skórki broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 świetny pomysl, napewno sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Ja również jestem za. Pomysł ciekawy i może będą jakieś fajne oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 jak najbardziej za, troche zlomu mam i bym sie pozbyl zamienil a na forum wiadomo że łatwiej o takie rzeczy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi