Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Siema, Większość już mnie zna bądź kojarzy, nie witałem się z wami wcześniej z prostej przyczyny od dłuższego czasu nigdzie nie uczęszczałem na dłużej niż kilka dni nie umiałem po prostu znaleźć sieci która sprosta moim wymaganiom a akurat MH je spełnia wiec na pewno zagoszczę tutaj dłużej niż gdzie kol wiek indziej. Witajcie Moje Smerfy!,Nazywam się Lukasz, mam 17lat, mieszkam w Anglii już około ośmiu lat wiec czasem zdarzają mi się jakieś literówki ale próbuje wypisywać moje bzdury poprawna polszczyzna. W cs'a gram tez około ośmiu lat wiec jakieś tam doświadczenie jest w grze jak i innych zadaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witaj smerfetko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 no no witamy i do gry Ciebie zapraszamy ;D mniej ss na Cod nie ;? oby :hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Lutego 2014 Administrator Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witaj jesteś magnes na SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Siema Witaj Cieszymy się, że wybrałeś właśnie nas Wbij od czasu do czasu na TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Siema mój niebieski kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Yoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cześć Widać smerfy jak ja, lubią podróżować i siedzą za Polską. Miłego pobytu, dużo SS'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Siemasz kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 joł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Strzała niebieski. Wpadnij kiedyś na JB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 czeźdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi