Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, Staram sie:D Aktualnie u babci jestem a internet tu jest troche słaby :] - Posiadanie mikrofonu, Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Tak - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, Owszem - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Tak ;d raczej jestem na serwie lubiany - Minimum 30h przegrane na serwerze, Nawet więcej - Mile widziane aktywne konto steam, Steam jest PODANIE BOOM ! Nick: Boom ! Wiek: 14 lat Doświadczenie: Zabawy z kolegami na prywatnych serwerach i bycie adminem na jednym z małych serwerów Znajomość AMX: 5-6 (nadrobie) Steam/Nonsteam: Steam Link: http://www.gametracker.com/player/Boom%20%21/80.72.40.110:27027/ Dlaczego ja ? Admini są potrzebni i chce poprostu pomoc bo bardzo dużo gram na serwerze. Czas: 3-5 h dziennie :3 Kontakt: Forum,Ts,Skype Warto sprobować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jestem na NIE Nie widuję Cię w ct i jest już sporo adminów =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Niestety jestem na Nie Nie widzę cię w ogóle w ct Mało co mówisz przez mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Na Nie - Dużo adminów. - Nigdy cie nie widziałem w ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Neutral : - Ostatnio mniej aktywny jesteś, - Rzadko w CT, + Kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jestem na nie , nie zebym do Ciebie coś miał ale: jest juz za duzo adminow i starczy tyle rzadko cie teraz widuje na grze ale ogolnie jestes spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Niestety jestem na Nie Nie widzę cię w ogóle w ct Czasem fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Niestety jestem na Nie Nie widzę cię w ogóle w ct Gdy ja jestem nie ma cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jestem na Nie Nie widuję Cię w Ct I na serwie też. Popraw aktywność i bądź częściej w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi