LOVASSS Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 1. Nick na TS:LOVO 2. Wiek 16 3. Doświadczenie: Jest. Nauczę się. ;3 4. Mikro(obowiązkowe): Tak. 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: To zależy, ale jestem w miarę często. 6. Dlaczego właśnie ty: Chcę spróbować swoich sił na Ts. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Dobrą i miłą atmosferę, oczywiście z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Na Tak często na ts'ie ogarnięt,pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Na nie. Zawsze gdy jesteś na ts to zaczyna się tyranie. Nie no taki żarcik. :* Oczywiście, że na tak. Miły, kulturalny i bez problemu dogaduje się z ludźmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jestem na tak : -Jestes miły -Kulturalny -Ogarniasz <3 :* Wesołych Walentynek kocie <3 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Na tak. Ogarnięty chłopak, radzi sobie bezbłędnie będąc moderatorem forum więc z pewnością na ts również sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Na próbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi