Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 1. Nick na TS: RastaMan 2. Wiek 16 3. Doświadczenie: Jest 4. Mikro(obowiązkowe): Jest 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Oj dużo 6. Dlaczego właśnie ty: Ponieważ poswięcam dużo czasu i nie wdaje się w kłótnie 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Co można wprowadzić ? Jest już wszystko a tak to będę robić to co mam w obowiązkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jestem na nie. Masz denerwujący głos, masz złe podejście do ludzi . Oczywiście żartuję. Masz ode mnie tak, dobrze dogadujesz się z ludźmi, miły pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Na tak. Często widywany na ts, miły, pomocny i wprowadza miłą atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi