Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Siemka, mam na imie Kacper. Aktualnie mam 16 latek rocznikowo. Zamieszkuje w małym miasteczku Sompolno. Często grywam na Only DD2 pod nickiem Vakoss. Moje zainteresowania to Piłka Nożna, CS 1.6 jak i Webmastering. Zostają przy nożnej to moimi ulubionymi zawodnikami są: Ricardo Kaka, Oskar, a kluby to Lech Poznań, AC Milan, Chelsea, Real Madrid i oczywiście GKS Sompolno. Słucham Hip-Hopu. Główne donGURALesko, Peja oraz Wiz Khalifa i inne piosenki co wpadają w ucho. Jako coś chcecie wiedzić więcej o mnie to pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Czesc ! Witam/y . Zapraszam też cię na aim/awp/fy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi