Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witam. Zacznę od wymagań: - Wchodzenia raz dziennie na forum, Jest - Posiadanie mikrofonu, Posiadam - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Znam regulamin - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, Mogę dawać, nie mam konfliktów. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Będzie trzeba.. A będę - Minimum 30h przegrane na serwerze, Jest około 20 h. - Mile widziane aktywne konto steam, Mam konto steam. Podanie: Nick: [|PL|] RiCo Wiek : 14 latek posiadam, a 22 września 15 lat bd miał Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na jednym serwie przez około 1 rok. Ogarniałem tam.. To był Cod mod. ;D Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: TWÓJ CZAS GRY: 444 GODZ. OSTATNIA ROZGRYWKA: Dzisiaj. Staż to 2 lata. Steam / NonSteam: Steam ;d Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: grałem na nicku uspokuj sie bo dostaniesz wpier - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=uspokuj+sie+bo+dostaniesz+wpier&Search=Poszukiwanie | a teraz - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=%5B%7CPL%7C%5D&Search=Poszukiwanie jest około 20 h. ale da się nadrobić. ;d Dlaczego TY .!:Mam na imię Kuba i mieszkam w Lubaczowie na Podkarpaciu. Jestem miłym chłopakiem który poświęca czas na grę i życie ( czyli nie noł-lajf ), w życiu normalnym mam dziewczynę, ma ona 14 lat i chodzi ze mną do klasy ( II gimbaza ). Oprócz cs'a gram też w margonem ( czasami ) i Lola ( często ). Oczywiście mam mikro. i przechodzę mutacje.. Możecie mnie sprawdzić na serwie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5 godz. Dlaczego tyle? Ponieważ siedzę na fejsie i mam cs'a włączonego i gram, a na fejsie tylko czekam aż dziewczyna napisze ;D Kontakt: Skype : Oksana Czucha. Oraz posiadam ts'a. To na tyle. Dziękuję i pozdrawiam Kuba. Pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Na: WIELKIE NIE - nie ma 30+ godzin - nie widze cie w ogóle w ct - konto zrobione pod admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Na: WIELKIE NIE - nie ma 30+ godzin - nie widze cie w ogóle w ct - konto zrobione pod admina Nie pod admina.. Gram na serwie pod takim nickiem. Mój brat nick : Scherdinger. Dostał zakaz na ct.. a to samo ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 To są jakieś żarty ? oczywiście że jestem na NIE: -Nie masz obowiązkowych 30 h -nie widziałem cię w ct -konto zrobione pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Serio ? Nie pod admina ? Konto ma 35 min a post został zrobiony 10 min. temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Nie pod admina.. Gram na serwie pod takim nickiem. Mój brat nick : Scherdinger. Dostał zakaz na ct.. a to samo ip. Serio ? Nie pod admina ? Konto zrobione 35 min. temu a post 10 min. temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Serio ? Nie pod admina ? Konto ma 35 min a post został zrobiony 10 min. temu... Serio. No sorry że 35 min temu.. Ale miałem konto uspokuj sie bo dostaniesz wpier.. i pasów zapomniełem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie masz 30h na serwerze. Jeżeli masz bana na CT, wystarczy napisać odwołanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi