Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Nick: Rajder Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie: Powiem że prawie 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami::http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Chciałbym stale utrzymywać porządek na naszym serwerze. Wszyscy admini nie zawszę mają czas, lecz ja często jestem, a gdy widzę, że ktoś łamie regulamin to nie jestem w stanie nic zrobić. Jestem kreatywny, bardzo często w CT i oczywiście ogarniam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na tygodniu 3 do 4 godz,Weekend:5 Godz Kontakt :skype Rajder296,Ts3,Steam:RajderV3 - Wchodzenia raz dziennie na forum Tak - Posiadanie mikrofonu Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich Tak - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy Tak - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze Nawet - Minimum 30h przegrane na serwerze Jest - Mile widziane aktywne konto steam Mam steam Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuje i pozdrawiam Rajder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na NIE. Miałeś swoją szanse i ją straciłem dam tak jak nadrobisz aktywność I ja się pytam gdzie jest GAMETRACKER ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Neutral, znasz regulamin lecz twoja aktywność nie jest zbytnio dobra. Ps; Gdzie gametracker ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 neutral +znasz regulamin + ogarniasz ct - aktywnosc - miales juz swoja szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Trzy dni temu straciłeś rangę, poza tym masz 3 ostrzeżenia. Na kolejną szansę musisz poczekać. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi