Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Nick:| Polish Masters | Zabojca Wiek:Niestety 15 Doświadczenie (w byciu adminem):Nie bylem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: niestety nie mam ale moge w każdej chwili kupic Link do gametracker.com z przegranymi godzinami '>http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=%7C+Polish+Masters+%7C+Zabojca+ Dlaczego TY .!: Jestem w miarę ogarniety umiem rozpoznać cheatera Mam bardzo dobry kontakty z innymi graczami na serwerze i nieraz pomagam im rozwiazac ich problemy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6 h Kontakt: GG:48059956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 NIE: + Pomocny - brak 16 lat + Ogarnięty - NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Hmm udzielasz się na serwerze, lecz nie masz 16 lat, a tym bardziej to, że grasz na NS sprawia, że muszę dać Ci nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Niestety steam jest obowiązkowy. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi