Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nazwa klasy: Dzikus Jej umiejetności: nieskończona amunicja, ładuje niewidzialność na nożu, jest szybki, 5 dmg z Desert Eagle, Jakie bronie posiada: Desert Eagle , FN P90 Statystyki : - Inteligencja: 20 - Kondycja: 200 - Wytrzymałość: 160 - Zdrowie: 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Klasa nawet fajna nie ma jeszcze takiej ale statystyki liczysz 100 + 30 czy 100 + 130 bo jak to 2 to troche za mocne dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jeśli chodzi o statystyki to obojętnie jakie. Tylko aby był szybki. PS. Mógł by być premium ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Na premium to napenwo nie za slaby a do tego juz jest sporo premek ale jak cchesz to napisz a opeikun to rozpatrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Na początku dodałem mu 3x skok i jak by miał być premium zamienił bym z FN P90 na m4 lub ak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Klasa premium . bo no premium za mocna . wgl jest mocna ale fajny pomysl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A jak to będzie premium to będę ją miał iż ja ją zrobiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jakby tak bylo to codziennie na forum by przychodizlo 50 propocyzji z klasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A 19/20 było by nieprzyjmowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Z tymi statami to nie przesada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Pisałem że staty możecie zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Klasa fajna. Popieram pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Klasa fajna tylko trochę za mocna, trzeba myśleć o klasie zwykłej a nie tylko premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ta klasa z statami innymi mogła by podejść na premium. lecz na razie premek jest dużo. pracujemy nad polepszeniem obecnych klas no-premium. Tą twoją propozycje kiedyś może wprowadzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi