Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam wszystkich, chciałym zrezygnować z posady Admina Jaila, ponieważ nie mam już takiej zajawki jak na początku. Ale napewno będę sobie jeszcze tam pogrywal. na ts bede wchodził Pozdro wszystkim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 'starzy' admini się wykruszają, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 3-m się ziomek. Wpadaj czasem na JB. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Narka botku :crazy: nie będę miał kogo karać na jb :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Powodzenia Botku :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 żegnaj mój mistrzu grywaj czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Trzym się byczku mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Rezygnacja przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi