Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Styl 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Opcja 3 Jest ciekawa i fajna odznacza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 4 spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dla mnie styl 2 jest na kozaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 jedynka jest idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 2 już sprawdzaliśmy, strasznie razi po oczach. Morelowi w żółtym do twarzy, lecz przy większej ilości użytkowników z tym kolorem zrobiło się bardzo pokemoniasto. Będziemy testować dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Osobiście podoba mi się styl 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Drugi styl jest bardzo interesujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 2 styl najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 4 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Styl numer 4 ładnie pasuje do odcienia naszego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Przez 3 dni testowania, 3 najczęściej wskazywane kolory spotkały się z falą krytyki i ogólnym narzekaniem. Rangi wyglądały względnie u jednego użytkownika(wszystko wina wyjściowego adonai'a ), lecz przy stadzie widocznym na dole forum, trzeba było zakładać okulary ze względu na rażący odcień. Tym samym postanowiłem spróbować z najrzadziej wskazywanym przez was kolorem. Zostały usunięty cienie i wydaje mi się, że nie daje tak po oczach. Nic więcej już nie jestem w stanie zrobić, niestety wszystkim nie da się dogodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dobre rangi są Nasz opiekun zrobił wszystko co w jego mocy Także rangi są przejrzyste, nie rażą w po oczach, są idealne ^^ Co wy o nich powiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Moje zdanie już znasz, ale napiszę . Dla mnie również jednolity kolor dla wszystkich wydaje się najrozsądniejszą decyzją, tak więc testy wyszły pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Popieram Lovka . I szczere podziękowania i gratulacje że jednak ktoś zajmuję się tak ważnymi sprawami i tak poważnie oddaje się forum :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi