Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nick: lolo Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem kilka swoich serwerów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7 lat Steam ID : STEAM_0:0:19892660 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/lolo/80.72.40.110:27026/ Dlaczego TY .!: Jak już wyżej napisałem, posiadałem kilka serwerów i ogarniam amxa bez problemu a poza tym dużo gram na serwerze i często widzę ludzi biegających na wh czy innych dopalaczach a admina często w takiej sytuacji nie ma dlatego składam podanie o admina gdyż dużo gram i mogłbym pomóc w ogarnianiu serwera . Wiem że jest dużo adminów ale admina często nie ma żadnego więc prośbę swą tym argumentuję Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h< Kontakt: STEAM raD303 / GG 6456921 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Jestem na Nie brak przegranych godzin widziałem cię parę razy na serwerze, nie zgłaszasz na u@ tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 dla mnie neutral... na serwerze bywales ale nie czesto.. a moze admini byli tyko Ty Do nich nie pisales ze ktos podejrzany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi