gURna picza Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam. Dzisiaj, gdy wbiłem sobie popykać na JB wyskakuje mi okienko z napisem: You been banned from this server! . Wbijam na 4FUN, dd2 wszystko git. W konsoli nic mi się nie wyświetla. Nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Pisz ubt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Możliwe, że przyczyną jest odświeżanie servera i zostałeś automatycznie zbanowany, ban po jakimś czasie sam powinien minąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dziś to samo. Ile czasu to może potrwać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zresetuj router i zobacz czy pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Resetowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Wszystko już jest ok. Bana ni ma. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi