Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nick: Cendyz Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): duże , byłem kilka razy adminem Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 8/10 Staż w TF2: b.dużo Steam ID: STEAM_0:1:73268181 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Cendyz/80.72.43.106:26911/ Dlaczego TY .!: Na wstrzyku gram już od długiego czasu , liczba godzin spędzonych na wstrzyku jak i na grze TFa . Chce być adminem dlatego że nie zawsze admini są na serwerze a wtedy znajdzie się jakiś aim czy spamer raczej wszystko ogarniam myślę że jest ok. Przy okazji nie jestem jakiś tam agresywny , wszystko na spokojnie załatwiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na TF2: godzinka lub dwie Kontakt: skype , steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 na Tak : + wiek + doświadczenie + amx + steam - posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No tak, bo ilość postów na forum to taka ważna sprawa w kwestii bycia adminem TFa <_< Admin ma być od ogarniania serwera, a nie od nabijania postów na forum. Cendyz - grywasz na naszym serwerze w miare regularnie od dłuższego czasu, ludzie Cię znają. Na mnie zawsze sprawiałeś dobre wrażenie, nie przypominam sobie jakikolwiek niemiłych incydentów z Twoim udziałem. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ja także na tak, każdy chętny na bycie adminem jest mile widziany ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 na tak -steam -wiek. i ogar ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jestem na Tak . Wiek spoko i ogarnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Całkiem przyzwoity i ogarnięty Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Marca 2014 Administrator Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi